Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

Natuursteenbedrijf Ben Overkamp, is een ambachtelijk bedrijf  dat al bijna 50 jaar gespecialiseerd is in levering en verwerking van natuursteen.

In de uitgebreide showroom aan de Gouderaksedijk 42A te Gouda kunnen wij u adviseren bij de keuze van een grafmonument. In een moderne werkplaats zijn wij in staat het grafmonument te bewerken. Ook tijdens de verwerking van het grafmonument is er persoonlijk contact met de klant om te zorgen voor het juiste resultaat van het grafmonument.

Iemand naar zijn of haar laatste rustplaats brengen, is een emotionele gebeurtenis. Er is immers sprake van een definitief afscheid. Veel nabestaanden zoeken daarom een plaats van afscheid op om even in gedachten bij de overledene te zijn.

Deze bezoeken zeggen veel over de relatie tussen de bezoeker en de overledene. Ook het graf zelf vertelt ons veel over de relatie. Graven bieden nabestaanden de gelegenheid om gevoelens te tonen of om de levensstijl van de overledene in herinnering te houden.

Graven zijn dus zeer persoonlijke monumenten, die ook als een individuele aanpak noodzakelijk maken. Natuursteenbedrijf Ben Overkamp gebruikt daarom prachtige soorten natuursteen en ander duurzame materialen in talrijke kleuren. Alleen al de keuze van het materiaal bepaalt namelijk voor een belangrijk deel de uitstraling van een graf.

 

Wilt u meer zien van Natuursteenbedrijf Ben Overkamp, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: begraafplaats graf Grafmonument laatste wens nabestaanden natuursteen overlijden