NEL – NEVER ENDING LOVE

NEL – NEVER ENDING LOVE, voor de trotse ouders van een overleden kind. Een website & glossy vol ervaringen, adviezen, inspiratie en informatie door en voor de ouders van een overleden kind – en iedereen daar omheen. Omdat er zóveel meer is dan verdriet alleen en de liefde nooit overgaat.

Elk kind is anders, elke ouder is anders, elk verhaal is anders. Maar veel ervaringen zijn hetzelfde. NEL Magazine brengt jullie echte verhalen.

Inspiratie

Wat heeft jullie geholpen om jullie leven weer vorm te geven? Wat hielp andere ouders? Hoe hebben jullie ook het geluk weer een plek kunnen geven?

Adviezen & tips

Wij weten hoe we ons voelen maar weten anderen dat ook? Laten we samen de mensen om ons heen, de mensen die er voor ons willen zijn adviseren.

Maartje

Maartje, bedenker en maker van Nel Magazine en moeder van Boaz en Benja. Boaz is 7 en Benja is twee maanden oud geworden. Op 1 april 2018 overleed hij. Hij had vanaf zijn geboorte een hydro-thorax (vocht in borstkas) en lag op de NICU in het LUMC. Het was niet levensbedreigend en het leek erop dat het te behandelen was, maar na twee maanden is hij aan een van zijn vele infecties overleden.

Met het vooruitzicht dat Benja zou gaan overlijden, dacht Maartje dat haar leven in zou storten. Maar al op het moment dat hij stierf in haar armen wist ze dat dat niet zo was. Zoveel liefde, zoveel trots, zoveel dankbaarheid. Dat gevoel oversteeg al haar verdriet. Tegen alle verwachting in is dat zo gebleven.

Maartje wilde graag alle mooie emoties die er óók bij het overlijden van een kind horen graag een podium geven. Want natuurlijk is het vreselijk, natuurlijk is het intens verdrietig, natuurlijk word je verscheurd door het gemis en staat je hele wereld totaal op z’n kop. Maar er is meer dan alleen verdriet. Want de liefde die je hebt voor je kind gaat nooit weg, of ze nou leven of dat ze nou dood zijn.

Wil je meer weten over Nel Magazine, bezoek dan onze bedrijvengids, alle 4 de magazines zijn online te bestellen.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: kinderen magazine overleden kind overlijden rouwen rouwmagazine