Prodiz Memoria voor een stijlvolle afscheidspresentatie

Prodiz Memoria, dierbare herinneringen ((foto’s, video’s en muziek) overal en altijd afspelen. Oftewel eenvoudig stijlvolle afscheidspresentaties maken. Bij elke uitvaartondernemer staat deze klus dagelijks in de agenda: de PowerPoint-presentatie voor de uitvaartceremonie maken. Meestal een flinke klus, vooral omdat u afhankelijk bent van de aanlevermogelijkheden van de nabestaanden. Prodiz Memoria is hiervoor dé oplossing. Van inloop, spreekmoment tot laatste groet; u heeft het complete draaiboek in één overzicht.

Prodiz Memoria lijkt op een programma waarmee films worden gemonteerd, maar dan als makkelijke online tool. U maakt de videopresentaties zelf of laat dit door de familie doen met hun foto’s, muziekstukken en filmpjes. De eerste videopresentatie start bij binnenkomst van de genodigden. Elk fragment sluit aan bij het juiste deel van de dienst en is gedurende de ceremonie te starten, pauzeren en te hervatten.

Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waar ook uitvaartondernemers aan meegewerkt hebben, grafische kennis is dus niet nodig, het versturen van een foto via WhatsApp is vaak nog ingewikkelder 😉 

Online muziekboek

En hoe komt u als uitvaartondernemer, crematoria of uitvaartcentrum aan de juiste muziek voor de uitvaart? Veelal maakt u dan gebruik van Spotify of u komt op een andere wijze aan muziekstukken. Ook worden er vaak muziekstukken gekopieerd van YouTube om af te spelen.

U weet dit misschien niet, maar dit is illegaal en ethisch onverantwoord. Veel ondernemers denken, volkomen onterecht, dat deze wijze van het verkrijgen van muziek gedoogd wordt in de uitvaartbranche.  Artiesten, platenmaatschappijen en schrijvers horen echter hun deel te krijgen wat hen toebehoort.

 

Wilt u ook op een legale manier gebruik maken van muziek?

Met het uitgebreide muziekboek van Prodiz Memoria hoeft u niet meer eindeloos te zoeken naar muziek. Voor een vast bedrag per maand biedt Prodiz Memoria u een compleet muziekboek met bijna 200.000 nummers die geheel conform de muziekrechten van Buma Stemra, Sabam, Sena en NVPI zijn. Bovendien wordt dit muziekboek ook actueel gehouden met de laatste nummers.

Het muziekboek wordt gekoppeld aan Prodiz Memoria, waardoor u meteen aan de slag kunt. Alles in 1 applicatie; audio en video.

Wilt u meer informatie over Prodiz Memoria of wilt u een gratis proefaccount aanvragen, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist muziekboek nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies