Raven Uitvaartzorg – Voor u als persoon

Raven Uitvaartzorg – Voor jou als persoon. Wanneer je te maken krijgt met het overlijden van iemand die je dierbaar is, komt er veel op je af. Heftige emoties, zoals verdriet, het gemis, boosheid, afscheid nemen. Dit zorgt ervoor dat je het moeilijk vindt om rationele beslissingen te nemen.

Martijn wilt er graag voor zorgen dat je in deze laatste week met je dierbare, de zorgen omtrent de uitvaart uit handen worden genomen. Er kan veel meer tijdens de laatste week dan je denkt. Door dan goed te luisteren kan hij een uitvaart verzorgen die geheel naar wens is van je dierbare. Daarnaast zijn overleg en communicatie belangrijk voor hem.

Het resultaat? Een op maak gemaakte uitvaart.  Het gevolg? Je kunt met een goed gevoel terug kijken op een persoonlijk en respectvol afscheid.

Ook na de uitvaart houdt Martijn contact met je. De week van de uitvaart is heel intensief. Je bent waarschijnlijk niet aan rouwen toegekomen. De meesten om je heen pakken hun dagelijkse bezigheden weer op en voor jou valt er een leegte, gemis …. Hoe fijn is het dan dat er navraag gedaan wordt van: “ Hoe gaat het met je?” “ Waar kan ik je mee helpen?”. Graag komt Martijn dan bij jou thuis. Wellicht kan hij je nog ergens bij behulpzaam zijn.

 

Wilt u meer informatie over Raven Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook zijn contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden uitvaart uitvaartceremonie verlies