Repatriëring.nl – Overleden in Nederland of het buitenland

Repatriëring.nl – Overleden in Nederland of het buitenland. Repatriering.nl is een bedrijf gespecialiseerd in repatriëringen van overledene. Zij werken met veel uitvaartondernemingen samen. Met hun jarenlange ervaring weten zij alle wegen te bewandelen en kunnen zij u garanderen dat u nooit te veel betaald.

Of het nou gaat om een repatriëring over land, zee of per vliegtuig. Het is allemaal mogelijk! Zodra u belt weet u één ding zeker; uw dierbare wordt met zorg en zo snel mogelijk overgebracht naar de gewenste bestemming.

Wanneer er sprake is van een overlijden in het buitenland maar de overledene was woonachtig in Nederland, moet er repatriëring plaatsvinden. Dit is het vervoer van de overledene terug naar het vaderland, in dit geval Nederland.

Repatriëring kan enige tijd in beslag nemen en gaat gepaard met papierwerk , repatriëring is doorgaans gedekt in een reisverzekering en meestal niet in een uitvaartverzekering. Voor het overbrengen van een overledene tot het regelen van de volledige uitvaart in Nederland kunt u een beroep doen op Repatriëring.nl en eventueel Sober en Stijl Uitvaarten.

Zij ontzorgen u bij de volgende zaken die geregeld moeten worden.

  • Benodigde documenten
  • Mortuarium
  • Laatste zorg
  • Uitvaartkist
  • Vervoer per vliegtuig/auto
  • 24/7 Telefonische ondersteuning
  • Contact met ondernemer in land van overlijden
  • Eventueel wordt ook de uitvaart in Nederland volledig geregeld.

 

Repatriëring.nl beschikt over eigen auto’s. Tot 2000 km is het goedkoper om met de auto over te brengen dan met het vliegtuig. Topuitvaartwinkel.nl is een onderdeel van repatriering.nl een ondersteunende factor in de uitvaartbranche. Zij werken samen met ondernemers door heel Europa.

Repatriëring – Rouwvervoer – Uitvaartkisten – Mortuariumbeheer – Top uitvaartwinkel

 

Wilt u meer informatie over Repatriëring.nl, bezoek onze bedrijvengids u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid laatse zorg morturarium overlijden repatriëring rouwvervoer uitvaart