SaMaCo Fotografie, afscheidsfotografie

SaMaCo Fotografie, afscheidsfotografie. Zij verzorgt professionele,  persoonlijke fotoshoots tijdens verschillende momenten van rouw en afscheid. Naast haar specialisatie voor uitvaartfotografie en post mortale fotografie, houdt SaMaCo Fotografie zich ook bezig met content fotografie voor uitvaart gerelateerde ondernemers.
Dit jaar was Sanny met 3 andere fotografen genomineerd voor beste afscheidsfotograaf!
We nemen u mee in de veelzijdigheid van Sanny.

SaMaCo Fotografie, Afscheidsfotografie


Dankzij haar jarenlange werkervaring binnen de GGZ heeft Sanny meer dan voldoende kennis van de psychische processen die plaatsvinden gedurende de afscheids- en rouwperiode en zet ze dit in door alle emoties van de klant goed aan te voelen en dit vast te leggen en schrikt zij eigenlijk niet snel van situaties die voor anderen heftiger zouden kunnen zijn waardoor ze geen enkel belangrijk moment mist.

SaMaCo Fotografie beperkt zich niet tot het vereeuwigen van 1 enkele fase binnen de rouw- en afscheidsperiode en daardoor kan er bij 1 klant het totale proces vastgelegd worden indien gewenst. Van herinneringen vastleggen met dierbaren voordat iemand overleden is, het overlijden zelf, tot de Uitvaart zelf; Sanny staat voor haar klanten klaar.

 

Dit zorgt ervoor dat zij als fotograaf een bekend gezicht is voor de klanten en zij zich sneller op hun gemak voelen en zich echt kunnen richten op wat belangrijk is; hun afscheid en rouw.

 

 

 

Post Mortale Fotografie

Binnen de afscheidsfotografie is dit een specialiteit van Sanny.
Zij verzorgt fotoreportages voor zieke, stervende of overleden (jonge) kinderen. Denk hierbij ook aan baby’s die tijdens de zwangerschap of geboorte zijn overleden. Niet alleen komt Sanny naar de ziekenhuizen om samen met ouders een liefdevolle, subtiele fotosessie te doen, maar ook op andere locaties zoals thuis.

ContentFotografie

Wat betreft de contentshoots voor uitvaartgerelateerde ondernemingen werkt SaMaCo Fotografie samen met Funeral Rockstars en zijn zij erg vernieuwend in de branche, omdat er een hele setting en script bedacht wordt die passend is bij de onderneming waarvoor gefotografeerd wordt. De contentshoots passen bij het imago en uitstraling van desbetreffende onderneming dmv “fake funerals”.
Hierdoor komen ondernemingen niet meer in (ethische) problemen met eventuele privacy wetten als ze beeld willen gebruiken van echt uitgevoerde momenten van hun klanten en kunnen de foto’s vervolgens gebruiken voor hun eigen (social) media gebruik en reclame middelen.
3 september en 26 november zal er weer een contentshoot plaatsvinden waarvoor ondernemingen zich nog kunnen opgeven. Wees snel, de plekken zijn zo gevuld! Opgeven kan via de volgende link: https://www.rockstarevents.nl/funeral-rockstars/open-content-dag

 

Wilt u meer informatie over Samaco Fotografie, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken herinneringsfotografie kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn