Steenhouwerij Miali

Steenhouwerij Miali is, volgens Rick Miali, de plek voor het uitkiezen van een passend grafmonument. Rick Miali en zijn team hebben reeds meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten. Dit is de plek, waar volgens Steenhouwerij Miali, verlies waardevol wordt.

De tijd nemen voor klanten, ruimte geven voor emoties, hen met raad en daad terzijde staan; daar halen zij elke dag voldoening uit. Het aanbieden van grafmonumenten is een beroep waarbij inlevingsvermogen en uw wensen vertalen van het grootste belang zijn.

Eigen werkplaats

Naast de ruime collectie in de digitale catalogus, wordt het aanbod tevens gepresenteerd in de showrooms in Meerkerk en Maassluis. Een ruime collectie met heel veel modellen op voorraad.

Bij locatie Meerkerk bevindt zich ook de werkplaats, waar zij de kennis en apparatuur hebben om monumenten te vervaardigen. Alles onder één dak dus. Met als voordeel dat de plaatsing binnen 8 weken plaats kan vinden.

Renovatie

Ook bieden zij de mogelijkheid aan om grafstenen te renoveren. Na verloop van tijd kan het zijn dat het grafmonument van uw dierbare er niet meer mooi uitziet. In het Nederlandse klimaat kunnen monumenten het soms zwaar hebben. De letters wordt minder goed leesbaar, het monument gaat schuin liggen of onderdelen komen los. Veel van dit soort problemen zijn met het juiste gereedschap en kennis eenvoudig op te lossen. Voor Miali Steenhouwerij is het renoveren van grafstenen geen bijzaak. Zij gaan secuur te werk, zodat een monument weer in originele staat hersteld kan worden.

Wilt u meer informatie over Steenhouwerij Miali bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats Grafmonument grafsteen Herinneringsproducten