Uitvaart-Platform steunt Pink Ribbon en KWF Kankerbestrijding

In Nederland krijgen ongeveer 13 mensen per uur de diagnose kanker. Een keihard vonnis waar veel families mee te kampen krijgen. Kanker zet uw leven op de kop en het is een strijd die niet iedereen wint. Ook bij Uitvaart-Platform.nl hebben wij dit van dichtbij meegemaakt. Des te meer reden om een samenwerking aan te gaan met Pink Ribbon en KWF Kankerbestrijding. Op 28 juli jl. maakten we onze samenwerking officieel!

 

Goede doelen KWF Kankerbestrijding en Pink Ribbon strijden voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Zo financiert Pink Ribbon onder andere onderzoeken naar de langetermijneffecten van borstkanker en zet KWF Kankerbestrijding zich onder meer in voor een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten én hun naasten. Bij Uitvaart-Platform.nl vinden wij de missies van deze goede doelen meer dan belangrijk en daarom leveren wij graag een bijdrage. “We staan zelf dicht bij de dood met ons platform, maar zien veel liever dat het aantal mensen dat aan kanker overlijdt verder terugloopt. Onderzoek is dus erg belangrijk,” aldus het team van Uitvaart-Platform.nl.

 

 

Doneren tijdens uitvaart

Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om donaties te vragen in plaats van bloemen bij een begrafenis of crematie. Deze donaties schenken zij vervolgens bijvoorbeeld aan het KWF. Heeft u hier al eens bij stilgestaan? Meer informatie en advies voor het organiseren van een uitvaartcollecte vindt u op de site van KWF Kankerbestrijding.

 

Geven na leven

Jaarlijks vallen er ruim 800 testamenten open waarin KWF Kankerbestrijding is genoemd. Dit houdt in dat mensen besloten hebben te geven na hun eigen leven. Wilt u hier meer over weten? Lees alles over nalaten aan KWF op de website van het goede doel.

Wilt u graag doneren? Kijk op www.kwf.nl en www.pinkribbon.nl!

 

Uitvaart-Platform.nl: open uw uitvaartkluis

Op Uitvaart-Platform.nl vindt u alles omtrent uitvaarten, zowel voor de eigen uitvaart als die van een naaste. Ook is het mogelijk om een unieke Uitvaartkluis te openen. Hierin legt u volledig veilig uitvaartwensen en andere belangrijke informatie vast. Denk aan wachtwoorden van uw social accounts, maar ook waar u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd wilt worden. U kiest zelf welke (maximaal) drie mensen toegang krijgen tot uw persoonlijke Uitvaartkluis. De toegang wordt pas verleend wanneer u er niet meer bent. Tot die tijd wordt alles volledig beveiligd bewaard. Alleen u heeft toegang en kan wijzigingen aanbrengen. Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina over de Uitvaartkluis!

Geplaatst in categorie: Nieuws