Uitvaart volgen via internet

Uitvaart volgen via internet. Het is tragisch wanneer iemand de uitvaart van een dierbare niet kan bijwonen. En omgekeerd; iedereen verdient een waardig afscheid te midden van geliefden, familie en vrienden.

Helaas is dit werkelijkheid ten tijde van corona. 100 Personen bij een uitvaart lijkt veel maar is soms niet toereikend. Maar met een livestream kunnen genodigden alsnog de uitvaart volgen, live vanuit huis. En eventueel zelfs terugkijken.

MNT AV Facilities denkt met u mee

Er is veel mogelijk voor het livestreamen van een uitvaart.  MNT AV Facilities denkt graag met u of uw uitvaartbegeleider mee. Op basis van uw wensen en het beschikbare budget maken zij een passende oplossing. Voor uw beeld: Met één camera kunnen zij een dienst of afscheidsplechtigheid al vastleggen en live streamen, maar met drie of vier camera’s kunnen zij een totaalbeleving neerzetten, compleet met close-ups en totaalshots. Daarbij zorgen ze voor optimale verstaanbaarheid van gesproken woorden en muziek.

De livestream bekijken is simpel

Een begrafenis of crematie via internet betekent niet dat iedereen kan meekijken. Nee, dat bepaalt u helemaal zelf. Genodigden ontvangen een link die ze leidt naar een afgeschermde internetomgeving waar ze, eventueel na invoering van een code, de uitvaart live kunnen volgen.

Na afloop

Dezelfde week nog ontvangt u een HD-opname van de volledige uitvaart. Een mooie, blijvende herinnering. Desgewenst is het ook mogelijk om de video te uploaden naar een afgeschermde omgeving binnen Youtube of Vimeo.

Wilt u meer weten over MNT AV Facilities, bezoek dan onze bedrijvengids voor meer informatie en contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie Livestream nabestaanden overlijden uitvaart uitvaartceremonie videograaf