Uitvaartbloemist Kamp, bijzondere rouwarrangementen

Uitvaartbloemist Kamp, bijzondere rouwarrangementen. Bloemist Rob van Gool is de drijvende kracht achter Uitvaartbloemist Kamp. Hij heeft naast zijn reguliere klantenkring ook heel veel reizigers, dat zijn woonwagenbewoners, uit heel Nederland als klant. Rob is één van de slechts drie bloemisten in Nederland die bloemstukken mag maken voor reizigers.

Rob houdt persoonlijk erg van de grote en imposante bloemstukken die reizigers bestellen. Het is een aparte stijl. Bijna altijd groots, meeslepend en indrukwekkend. Ooit heeft hij zelfs een woonwagen op ware grootte van bloemen gemaakt. Maar ook Mariakapellen, Hemelpoorten en grote hoefijzers, je kunt het zo gek niet bedenken. Rob is er trots op dat hij mag leveren aan reizigers.

Maar uiteraard levert hij aan een ieder die hem benaderd. Bloemenhuis Kamp is gespecialiseerd in het maken van bijzondere rouwarrangementen. Daar waar woorden tekortschieten geven bloemen een blijk van liefde en respect en leggen ze een bijzonder accent. Het afscheid wordt daardoor nog persoonlijker. Hij vervaardigd rouwarrangementen in alle denkbare kleuren, maten en vormen. Van druppelvorm, Biedermeier, Mariakapellen, Hemelpoorten en dekselstukken tot persoonlijke rouwboeketten die helemaal passen bij uw dierbare.

Ook de zijdenbloemen in Italiaanse stijl zijn een geliefd item in zijn winkel. Deze zijn niet van echt te onderscheiden en blijven langdurig mooi ongeacht de weersomstandigheden.

Benieuwd geworden en wilt u meer weten? Bekijk dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis biedermeier crematie druppelvorm hemelpoort mariakapel overlijden reizigers rouwbloemen rouwboeket uitvaart uitvaartbloemist