Een uitvaartondernemer voor de uitvaart van (huis)dieren

Een uitvaartondernemer voor de uitvaart van (huis)dieren. Het beroep uitvaartverzorger voor dieren is in de omringende landen heel gewoon. Brenda Molenaar behoort tot de eerste lichting gediplomeerde uitvaartverzorgers voor dieren in Nederland. Zij heeft de kennis om diereigenaren te begeleiden bij een passend uitvaart/afscheid van hun dier.

Een uitvaartondernemer voor de uitvaart van (huis)dieren? Jazeker! Als professionele dierenuitvaartverzorger kan Brenda worden ingeschakeld om te bespreken wat de wensen van de eigenaar zijn na het overlijden van zijn of haar dierenvriend. Zij is op de hoogte welke mogelijkheden er zijn voor een uitvaart, een afscheidsritueel en een tastbare herinnering. Brenda kan de eigenaar hier in alle rust over informeren en helpen bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

 

Afscheid nemen van paard of pony

Uitvaartzorg voor mens en dier heeft zich ook gespecialiseerd in het afscheid nemen van paarden en pony’s. “Ik bied als eerste in Nederland diensten aan om een waardig afscheid te kunnen nemen van een paard of pony.”

Dit houdt in dat vanaf het moment dat de eigenaar weet dat zijn/haar maatje komt te overlijden, Brenda de zorg om het afscheid geheel kan overnemen.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • De afspraak met de veearts
  • Het organiseren van een ritueel of ceremonie
  • Het overbrengen naar het paardencrematorium of de Rendac
  • De crematie en eventuele wensen omtrent de asbestemming.

Alle wensen zijn bespreekbaar. Brenda vindt het belangrijk dat er een mooie herinnering overgehouden wordt aan het afscheid voor eigenaren, verzorgers en andere betrokkenen.

De kosten van een crematie voor een paard of pony kunnen hoog oplopen afhankelijk van het gewicht. Eigenaren kunnen rekening houden met die kosten door te sparen via een deposito bij Uitvaartzorg voor mens en dier. Zo kan de wens om zijn/haar maatje te cremeren in plaats van destructie, toch vervuld worden en is er na de crematie een blijvende herinnering.

 

Ben je op zoek naar een uitvaartondernemer voor de uitvaart van huisdieren, paarden en pony’s?  Uitvaartzorg voor mens en dier helpt je graag verder. Bezoek hier onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dieren Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken Huisdier kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn