Videograaf Mandé Mol

Gesponsord bericht

Videograaf Mandé Mol, verzorgt video opname en livestream uitzending van elk gedenkwaardig moment. Mensen te helpen om belangrijke gebeurtenissen vast te leggen en mooie herinneringen aan het afscheid te bewaren is zijn missie.

 

Livestream van de uitvaart

Dat je midden in moeilijke tijden, ook bij de uitdagingen van corona, toch aan familie op afstand de kans kan geven om via de livestream bij de uitvaart aanwezig te zijn, past helemaal bij het doel van Mandemolvideoproducties. Toen hij hiervoor gevraagd werd, zette Mandé zich er meteen vol voor in. Een natuurgetrouwe live uitzending voor alle dierbaren en belangstellenden. Ook thuisblijvers kunnen alle details volgen en hoeven niets te missen.

 

Videoreportage van de afscheidsceremonie

Voor een reportage van de uitvaartceremonie kan videograaf Mandé Mol de volledige opname van de uitvaartdienst verzorgen. Mandemolvideoproducties werkt rustig en zorgt dat de ceremonie met goed overzicht en persoonlijke aandacht voor uw wensen in beeld wordt gebracht. Met een livestream kan de opname van het afscheid direct worden uitgezonden voor de thuisblijvers. De uitzending op een later tijdstip terugkijken kan ook. De opname kan worden nabesteld en op een later moment in alle rust worden teruggekeken.

Uitvaartfilm

Naast de ceremonie kan ook aandacht worden gegeven aan andere herinneringen op video. Op verzoek kan een uitvaartfilm worden gemonteerd. Een uitvaartfilm heeft als meerwaarde dat je nog meer kunt overbrengen; andere momenten van de dag, extra details en meer belangrijke herinneringen voor de familie en dierbaren. Samen met de betrokken mensen en de uitvaartleider  kunnen foto’s, ingezonden filmpjes, extra muziek, aangeleverde presentaties, kopie van de dienstpresentatie ter plaatse, namen van sprekers, rouwprentjes en condoleances, of specifieke wensen in de montage worden toegevoegd. Zo ontstaat een oprechte persoonlijke afscheidsfilm.

 

Videografie voor uitvaart ondernemers

Mandemolvideoproducties is geen onbekende videograaf in Nederland. Expertise als cameraman, creativiteit met video, digitale media en audiovisuele presentaties komen samen in representatieve videoproducties. Bij de uitvaart levert dit een mooie reportage die men dankbaar ontvangt. De families en uitvaartleiders vinden het fijn werken, aldus Mandé. “Het is mooi om de mensen blij te kunnen maken op zo’n speciaal en gevoelig moment. Daar doe je het voor!”

Ter informatie: Dit is een artikel dat tijdens de Covid-periode is gepubliceerd; inmiddels zijn deze regels voorbij.

Wilt u meer informatie over Videograaf Mandé Mol – Mandemolvideoproducties, bezoek dan onze bedrijvengids. U vindt hier ook de contactgegevens. 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid overlijden uitvaart videograaf