Afscheidsimpressie – Uitvaart Livestreams

Gesponsord bericht

Afscheidsimpressie – Uitvaart Livestream; zij vertellen u graag meer over hun diensten. Het is heel bijzonder dat mensen van over de hele wereld meekijken naar een uitvaart livestream. Soms hebben ze een hele grote groep kijkers en soms is het voldoende dat er maar één persoon van de familie meekijkt. 

Sinds vijf jaar zijn we actief in het filmen van uitvaarten. Bijna altijd was dit in het verleden een reportage van alleen de dienst, maar ook zijn we meerde malen de hele dag aanwezig geweest bij een uitvaart. Dan maken we een complete reportage van het sluiten van de kist tot en met de koffietafel.

Explosieve groei

Sinds Corona is er ontzettend veel veranderd in ons vak. De vraag naar livestreams is sinds vorig jaar maart zo explosief gegroeid, dat we zo goed als dagelijks op pad zijn en zelfs meerdere livestreams tegelijkertijd per dag verzorgen. Al onze livestreams worden opgenomen met meerdere camera’s en we kunnen zelfs live mee met de grafgang.

De woorden en complimenten die we achteraf krijgen zijn echt hartverwarmend. Mensen kunnen vanuit iedere locatie meekijken en wij willen ze echt het gevoel geven alsof ze er zelf bij zijn.  Dit kunnen we doen, door de livestream zo persoonlijk mogelijk te maken d.m.v. inzet van meerdere camera’s vanuit verschillende posities.

Livestream

Over het algemeen kijken er grote aantallen mensen mee, maar laatst hadden we een livestream puur en alleen voor een kleindochter die in Singapore woonde. Erg mooi om te zien dat de kleindochter het heel intens meebeleefd heeft. En doordat ze zelf tegelijkertijd een Zoomsessie aan had staan, kon de familie haar ook zien.

We worden erg vaak gebeld door mensen die in het buitenland wonen en werken met hun gezin. Als dan de vader of moeder is overleden, kunnen zij de begrafenis vanuit hun eigen woonkamer vanaf het begin tot aan het einde meekijken. We bespreken van tevoren hoeveel en wat we wel of niet in beeld gaan brengen en zo voeren we dat ook uit. Naderhand krijgt de familie ook nog een persoonlijke USB stick toegestuurd, zodat ze de uitvaart op een later tijdstip nog eens kunnen bekijken.

Wilt u meer informatie over Afscheidsimpressie ? Bekijk onze bedrijvengids  voor meer informatie. U vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie Livestream nabestaanden overlijden streamen uitvaart uitvaartceremonie videograaf