Leven en afscheid in liefde – Ritueelbegeleiding

Gesponsord bericht

Leven en afscheid in liefde – Ritueelbegeleiding. Mijn naam is Mija Boer en ik woon in IJsselstein. Als u uw uitvaart alvast wilt bespreken en wellicht vast wilt leggen of belangrijke momenten in het leven wilt vieren en bij stilstaan, dan bent u bij mij op het juiste adres om samen met u van iedere gelegenheid en ceremonie iets persoonlijks en betekenisvols te maken.

Na zowat 30 jaar in het bedrijfsleven in diverse functies gewerkt te hebben met mooie mensen en daarnaast mijn creatieve vak uit mogen oefenen als etaleuse. Heb ik ook heel veel jaren pleeg- en mantelzorg gedaan. Wat ik met heel veel liefde en overgave heb gedaan, want ook zorgen zit mij in het bloed.
Nadat deze periode in mijn leven was afgesloten, was het tijd om mijn passie te volgen en mijn creativiteit en zorgzaamheid te bundelen.

Ik ben de opleiding van Ritueelbegeleider gaan volgen en afgestudeerd bij Het Moment in Geldermalsen. Een opleiding die mij tot het prachtige vak van Ritueelbegeleider leidt, een vak wat mij past als een jas.

En nu onder de naam “Leven en Afscheid in Liefde” u persoonlijk mag begeleiden bij ceremonies bij leven en afscheid.
De naam “Leven en Afscheid in Liefde” is geboren toen iemand tegen me zei, als jij je passie volgt, doe je dat uit liefde die je anderen geeft in je leven.

Dat is waar ik mensen graag mee omring…
En zo wil ik u ook begeleiden bij persoonlijke ceremonies. Een ceremonie die de persoon/personen waar het om gaat zo mooi, liefdevol en herkenbaar in beeld brengt.
Met mooie teksten en herkenbaarheid in beeld en attributen. Maar ook wil ik voorgaan tijdens de ceremonie en er samen een prachtige herinnering van maken met een treffende boodschap naar de toekomst.

Meestal begint het leven in Liefde en ik gun iedereen dat het afscheid ook in Liefde is.

Wilt u meer informatie over Leven en afscheid in liefde, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering ceremonie condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg ritueelbegeleider rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking Troost uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies