Lukas Uitvaartondersteuning

Lukas Uitvaartondersteuning. Wacht niet op bijzondere momenten maar maak gewone momenten bijzonder…

Van elke uitvaart maak je een bijzondere uitvaart in de geest van de overledene. Tegenwoordig hoef je je uitvaart niet meer op de traditionele wijze te doen. We merken dat men tegenwoordig steeds vaker een andere locatie kiest voor een afscheidsdienst, een favoriet restaurant bijvoorbeeld. Een klant van ons noemde het toen een afscheidslunch.

Tijdens de soep en de broodjes (catering is dan vaak ook naar eigen wens in te vullen) vertelde ik het levensverhaal van hun moeder en oma. En vertelde haar dochter en kleindochter iets over hun moeder en oma.

Tussen door werden er liederen gespeeld waar de overledene van heeft gehouden. Halverwege het laatste lied had ik de aanwezigen gevraagd om een erehaag te vormen. Vervolgens kwam de familie met de kist naar buiten om deze in de rouwauto te zetten.

De bloemen gingen mee en deze heb ik later nog bij het oorlogsmonument gelegd. Terwijl ik voor de rouwauto liep zwaaide de familie en aanwezigen hun moeder en oma uit. Moeder ging in stilte naar het crematorium.

 

Wilt u meer informatie over Lukas Uitvaartondersteuning, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid crematie overlijden uitvaartondersteuning