Rouw -en Verliescoach Angelique – Ik maak van mensen terug vlinders

Gesponsord bericht

Rouw -en Verliescoach Angelique, ik maak van mensen terug vlinders…. Heel veel mensen komen, veel te laat bij mij terecht in een verharde, ondoorbreekbare cocon van verdriet en pijn. 

Met heel veel geduld, warmte en gevoel verzorg ik deze cocon. We werken hard om deze te doorbreken, zodat mensen beetje bij beetje hier kunnen aan ontsnappen.

Met vallen en opstaan gaan we door tot men opnieuw klaar is om naar buiten te komen, terug contact te hebben met andere,  om terug het mooie te zien in de wereld, in de mensen, in de natuur en in het leven. Ze slaan heel voorzichtig hun vleugels open en ik leer ze terug vliegen.

Ik sta altijd met een vangnet klaar mocht er te veel tegenwind zijn. Maar uiteindelijk zijn hun vleugels sterk genoeg om het terug zelf te doen. Om de wereld opnieuw te leren ontdekken, op een andere manier zonder hun geliefde.

Hun tere vleugels kunnen hen terug dragen om hun nieuw, veranderde toekomst tegemoet te vliegen. Dus wanneer we een vlinder zien, is dit niet altijd een teken van hierboven, maar kan het ook iemand zijn die gewoon terug op deze wereld is gekomen vanuit het “dorre land van rouw”.

Wilt u meer weten over rouw- en verliescoach Angelique, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden rouwcoach rouwen verliescoach