Een rouwtherapeut om meer licht en lucht te geven aan verliesverwerking

Gesponsord bericht

Een rouwtherapeut om meer licht en lucht te geven aan verliesverwerking. Irma werkt als rouwtherapeut om meer ruimte te geven aan verliesverwerking. Zelf is ze een ervaringsdeskundige die net als zovelen leerde dat verlies ‘er nou één keer bij hoort’. Zij vertelt u iets meer over rouw- en verliesverwerking omdat zij iedereen wil laten weten dat je er niet alleen voor staat.

Rouwen en omgaan met verlies is in vele gevallen best zwaar. Zeker na een heftige of traumatische periode. Vaak wil je omgeving al heel snel dat het weer goed met je gaat. Zij sporen je aan, met de beste intenties, om je leven weer op te pakken en het los te laten zodat je verder kunt. Maar in de praktijk kan het zijn dat je je nog zó verbindt met het verlies en dat het voor jou nog niet klaar is om voluit verder te gaan.

Soms had er nog iets gezegd mogen worden, of weet je niet goed hoe je het verdriet in jouw persoonlijke leven kunt plaatsen. Ook kan het zijn dat het aanvaarden nog erg moeilijk is of voel je nog zoveel verdriet dat vooruit kijken simpelweg te pijnlijk is. Misschien ben je zelf ziek en is het moeilijk om vanuit dit nieuwe perspectief te kijken naar het laatste deel en hoe je daarmee om kunt gaan.

Als we het sterven en rouwen nu eens net zo liefdevol en helend konden benaderen als een geboorte of nieuw begin. Dan ontstaat er ruimte om mee bewegen met het ritme van het leven en liefde en balans in jezelf te vinden. Irma kijkt graag samen met jou naar jouw verlies en de zingeving ervan en begeleidt je terug naar je comfortzone. Haar kijk is holistisch, systemisch, vol energie, spiritueel en met humor.

Vormen van verlies waarvoor Irma o.a. in te zetten is:

  • Het verlies van iemand die je lief is
  • Als je zelf ongeneeslijk ziek bent of te maken hebt met verlies van gezondheid
  • Je partner of iemand dicht in jouw omgeving is ziek, en dat doet veel met jou

 

Voel je je uitgenodigd om eens een afspraak te maken of wil je meer informatie over Irma van Reem? Neem dan een kijkje in onze bedrijvengids

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid overlijden rouwen rouwtherapeut terminaal verlies verliesverwerking