Coachpraktijk Irma van Reem

Uitvaart Platform •

Coachpraktijk Irma van Reem

Coachpraktijk Irma van Reem

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Coachpraktijk Irma van Reem. Elk verlies is uniek en vraagt om verwerking ervan. Rouwen gaat dan ook over verwerken. Vanuit hier en nu begeleidt Irma jou door samen te kijken naar wat het verlies jou te zeggen heeft.


Rouwcoach

“Er is een lijn vanuit je hart. Een lijn met iedereen waarmee je in liefde bent verbonden. In mijn praktijk praat ik veel met mensen over rouw en het gemis van een geliefde die is overleden. En het geeft me de aanleiding om je eraan te herinneren dat ook jij een lijn hebt met een ieder die van hier is gegaan waar je liefde voor voelt en herinneringen mee hebt gemaakt.

We zeggen vaak dat onze geliefden voortleven in onze harten, maar we realiseren ons meestal niet dat die verbinding vanuit je hart er echt altijd blijft. Soms zijn de lijnen stevig en dik, soms zijn ze kwetsbaar en dun.

Door vanuit jezelf liefde, heling en positieve gedachten te sturen door die lijn heen, kun je de verbinding verstevigen of herstellen op een manier die passend is voor jou. Het is ook erg helpend om de verbinding, die lijn, te gebruiken om te vertellen wat je op je hart hebt. Onverwerkte emoties en gevoelens kunnen dan vanuit liefde voor beide kanten worden geheeld.

Als je eens zou willen praten met mij hierover of zoek je naar een dieper gesprek over jouw verlies? Mijn kijk is holistisch, spiritueel, systemisch, vol energie en met humor. Ik spreek je aan op jouw verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven. Je hoeft verdriet en gemis niet alleen te dragen. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.”

Liefs,

Irma

Wil je meer informatie over Coachpraktijk Irma van Reem, bezoek dan onze bedrijvengids, je vindt hier ook haar contactgegevens.