Nabestaandenzorg Delft

Gesponsord bericht

Nabestaandenzorg Delft uw hulp bij een nalatenschap. De afwikkeling van de nalatenschap van een partner of ouder wordt door de nabestaanden vaak als een zware belasting ervaren. Het verlies moet nog een plekje krijgen terwijl er al allerlei zaken geregeld moeten worden.

Nabestaandenbegeleider Yvonne Sanli ondervond dit zelf toen zij de nalatenschap van een dierbare moest afwikkelen. Door onderlinge spanningen liepen de emoties hoog op en liep de afwikkeling volledig vast. De ingeschakelde nalatenschapscoach bracht rust en handelde de nalatenschap deskundig en soepel af.

Inmiddels beschikt Yvonne zelf over de benodigde vakkennis en begeleidt zij nabestaanden bij het nemen van belangrijke beslissingen en bij het afhandelen van alle administratieve en praktische zaken. Zij bewaart het overzicht, fungeert als aanspreekpunt en ontzorgt hiermee de nabestaanden.

Als professioneel executeur neemt Yvonne de werkzaamheden rondom het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap volledig uit handen. Maar ook kan zij in opdracht van de nabestaanden, als gevolmachtigde, werkzaamheden uitvoeren of de benoemde executeur bij zijn of haar taken ondersteunen.

Ook mensen die zelf de regie over hun eigen nalatenschap willen houden kunnen voor advies en ondersteuning bij Yvonne terecht. Zij adviseert en ondersteunt mensen bij het vastleggen van belangrijke informatie voor de nabestaanden in een (digitaal) levensdossier. Het geeft veel mensen rust om te weten dat alles goed geregeld is. En ook geeft het de nabestaanden houvast om te weten wat vader of moeder wilde.

Yvonne weet als geen ander: na een overlijden wil je geen gedoe over een nalatenschap, maar je wilt rust om het verlies te verwerken. Zij staat dan ook graag voor u klaar.

Wilt u hulp bij het afwikkelen of voorbereiden van een nalatenschap? Bezoek onze bedrijvengids en neem contact op met Nabestaandenzorg-Delft.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: Erfenis nabestaanden nalatenschap overlijden testament