Uitvaart-Platform.nl komt met een eigen trendy glossy uitvaartmagazine; Uitvaart-Inside!

Uitvaart-Platform.nl komt in september met een eigen trendy glossy uitvaartmagazine; Uitvaart-Inside! Vóór en dóór consumenten en ondernemers uit de uitvaartbranche.

Want laten we het leven meer gaan vieren en een uitvaart veel persoonlijker maken. Vind jij dat ook..?

Dan is Uitvaart-Inside jouw inspirerende glossy. Het wordt een magazine waarin bijzondere verhalen, interviews en diensten aan bod komen van o.a. ondernemers uit de uitvaartbranche, goede doelen, stichtingen en bekende Nederlanders. Ook zullen nabestaanden hun verhalen kunnen delen, bijvoorbeeld hoe hun rouwproces eruitziet. Wij gaan de mooiste ‘rouw quotes’ in het magazine publiceren die herkenbaar zijn voor iedereen die een dierbare heeft verloren.

Kortom, via het magazine gaan we jou informeren, inspireren en laten we je de nieuwste trends zien op uitvaartgebied. Zo blijf je op de hoogte van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om een uitvaart persoonlijker te maken en welke keuzes er allemaal zijn.

Met deze inspirerende glossy doorbreken we het taboe. Niks is te gek! We gaan jou alles laten zien.

Wil jij alvast een pre-order plaatsen en ervoor zorgen dat jij een van de eerste bent die het magazine ontvangt? Dat kan via hier: https://www.uitvaart-inside.nl/pre-order-uitvaart-inside

Mocht je waardevolle input hebben voor het magazine?

Dan horen wij dit graag!

Team Uitvaart-Platform.nl

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist magazine nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn