Grafzorg Het Monument

Grafzorg Het Monument

Grafzorg Het Monument

Grafzorg

Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van grafmonumenten. In de tussentijd hebben wij al veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot het renoveren en reinigen van grafmonumenten. Wij verzorgen grafonderhoud in Overijssel, Drenthe, Friesland en Gelderland. Schroom echter niet om contact met ons op te nemen als u net buiten dit gebied grafonderhoudswerkzaamheden heeft. Wij werken samen met Andre en Wilfred Ridder van Ridder Natuursteen uit Bovensmilde.

Tijdelijk monument

Op zoek naar een tijdelijk grafmonument? Een tijdelijk monument is een eervolle manier om familie en vrienden van de overledene te laten weten waar iemand begraven ligt. Het kan soms wel tot een half jaar duren voordat de steen af is. Met een tijdelijk monument zorgt u ervoor dat het graf niet meer anoniem is.

Grafzorg Het Monument staat voor u klaar.

Heeft u speciale wensen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Tijdelijk grafmonument

Een tijdelijk grafmonument is inclusief een tijdelijk naambord. Na een begrafenis is een graf bedekt met veel bloemen. Deze zien er na een tijdje niet meer mooi uit. Ik kan voor u een tijdelijke omranding plaatsen rondom het graf van uw dierbare. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren cortenstaal en zwart.

Omranding in de kleur Cortenstaal

Zodra u weet welk naambord en omranding het wordt, kunt u een keuze gaan maken voor de opvulling. U kunt hierbij kiezen uit Franse boomschors, grind, beplanting, glassteentjes of schelpen.

Sfeer & Inspiratie

grafzorg-4-1.jpeg
zwarte-omranding-1200x719-1.jpeg
foto-1-1.jpeg
over-mij.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Grafzorg Het Monument

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Grafzorg Het Monument
Grafzorg Het Monument
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Eduard Kleinlugtenbelt

Eduard Kleinlugtenbelt

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Grafzorg Het Monument

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen