Urnen met een Ziel

Gesponsord bericht

Urnen met een Ziel. Yvonne Vorstenbosch maakt unieke persoonlijke urnen van keramiek in haar atelier in Breda. Zij vertelt u graag meer over haar werk, haar passie ….

Urnen met een Ziel is geboren uit passie, voorkomend uit mijn eigen ervaring met verlies en het verwerken daarvan. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om met afscheid aan de slag te gaan en de tijd en ruimte te nemen om goed bij uzelf na te gaan waar u behoefte aan heeft. Er zijn meer mogelijkheden dan alleen de urnen die een begrafenisondernemer of een crematorium laat zien. Wat wilt u? Wat voelt goed? Ik begeleid u graag hierbij door er met volle aandacht voor u te zijn. Stilstaan bij uw gevoelens als u dat wilt. Samen tot een mooi eindresultaat komen, in de vorm van een urn die met toewijding en gevoel gemaakt is; een urn met een ziel.

Alles met de hand gedraaid, dus zonder gebruik van een mal. Eventueel is het mogelijk om de urn zelf te decoreren en/of te glazuren, zodat u nog meer bij het maakproces betrokken bent. Dat maakt de urn nog persoonlijker en kan een mooie stap zijn in het verwerkingsproces.

Mijn specialisatie, het vervaardigen van urnen met gevoel en liefde, kunt u ook terugzien in mijn werkwijze; zorgvuldig omgaan met materialen, vormen en gevoelens om tot een mooie, blijvende en dierbare herinnering te komen. Iedereen is uniek en verdient daarom ook persoonlijke aandacht.

 

Neem de tijd, wat een ander er ook van vindt.

Het is uw verdriet en uw leven.

 

Wilt u meer informatie over Urnen met een ziel bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid crematie cremeren Grafmonument overlijden uitvaart urnen