Afscheidsfotograaf Servaas Raedts

(8)

Apeldoorn https://www.deafscheidsfotograaf.nl 06 53 660 800

 • Johan Rijksen, Rijksen Uitvaartzorg

  Hele mooie reportage passend bij de familie
 • Marga, nabestaande

  Servaas verstaat de kunst onopvallend en ook bijzonder betrokken te zijn als fotograaf
 • Bart van Riet, Zelfuitvaart

  Servaas is bescheiden, vriendelijk en op de achtergrond aanwezig
 • Conrad, nabestaande

  Duidelijke communicatie over werkwijze
 • Marieke, nabestaande

  Je ziet aan zijn foto’s dat hij echt oog heeft voor detail en gevoel voor ‘het onderwerp’
 • Imelda van Leusden, Dela

  Hij stelde zich heel correct en discreet op
 • Erna Maili, S. van Horssen Uitvaartbegeleiding

  Technisch gezien goede reportage en je aanwezigheid en gedrag tijdens de uitvaart waren correct
 • Juri, nabestaande

  Er werd een ruime selectie beelden aangeleverd en we vinden het fijn om ze terug te zien
Beschrijving

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf ben ik, Servaas Raedts, ervaren om een afscheid, uitvaart, crematie of condoleance te fotograferen. Ik blijf op afstand en op de enkele momenten dat ik dichtbij kom treed ik niet op de voorgrond.

Ik ben onopvallend aanwezig en zorg voor een prachtige blijvende herinnering welke kan helpen bij de (rouw)verwerking.

Tijdens het afscheid van een geliefde gaat er veel langs u heen. Mijn foto’s helpen u te zien wat u op de dag zelf niet kon zien. De foto’s ontvangt u digitaal, en een herinneringsalbum is mogelijk.

Ik ben aangesloten bij DuPho Afscheid (de beroepsvereniging voor professionele fotografen met specialisatie afscheidsfotografie) en in het bezit van het diploma Bekwaam Afscheidsfotograaf.

Bel 0653660800 of kijk op www.deafscheidsfotograaf.nl

Eigenschappen
 • Altijd respectvol

  Ik ga met respect met u om
 • Onopvallend aanwezig

  Ik werk volledig stil, ook geen 'geklik'
 • Referenties aanwezig

  Van nabestanden en uitvaartbegeleiders
 • Alles is bespreekbaar

  U geeft aan wat u wel/niet gefotografeerd wenst

Ervaringen met Afscheidsfotograaf Servaas Raedts

Laat ook uw review achter
10 (8)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Esme
  10Op 17 mei 2022
  Uitvaart van mijn Opa
  Servaas kon op de dag van mijn opa zijn uitvaart eigenlijk niet en daar baalde we heel erg van want internet stond vol met goede recensies en zo een fotoreportage kun je maar 1 keer laten maken maar toen belde Servaas terug dat hij zijn afspraken had omgezet, toen en nu nog steeds zo dankbaar voor! Op de uitvaart maakte Servaas niet alleen de fotos maar was hij ook een helpende hand, echt een topper! Vanwege de corona regels was er ook een livestream waarop ik achteraf heb gezien dat Servaas toen de zaal nog leeg was een laatste groet gaf aan mijn opa, echt heel bijzonder, respectvol en waardevol! Onderweg naar de begraafplaats lag Servaas op de grond om de mooiste fotos te schieten en dat is gelukt, echt ongelofelijk mooi! Na afloop is Servaas zelfs terug gegaan naar het graf van mijn opa om nog een foto te maken toen het graf was gesloten! En toen kwamen de albums, ook daar neemt Servaas alle tijd voor, niks is te gek en wat prachtig! Als je het boek openslaat lijkt het net of je de dag nog een keer herbeleefd! In het begin misschien pijnlijk maar voor later is het echt heel waardevol! Servaas is echt een vakman met een hart van goud , van ons krijg je echt een dikke 10!
 • Agita Geerlings
  10Op 03 juli 2021
  Too fotograaf
  Servaas is zeer ervaren en onopvallend aanwezig. Hij weet emoties op een mooie manier weer te geven. Wij zijn erg blij met het prachtige fotoalbum, dat Servaas voor ons gemaakt heeft. Zeer waardevol.
 • Berno Ramaker
  10Op 25 mei 2021
  op verschillende beelden staan details die ons tijdens de bijeenkomst en de aansluitende begrafenis zijn ontgaan.
  Tijdens de heftige tijd na het overlijden van mijn zus was de samenwerking met Servaas Raedts heel bijzonder. We hebben alle wensen en details besproken. Het resultaat is prachtig. In het bijzonder door de corona beperkingen was het mooi om de herinneringen vast te leggen. In het bijzonder voor hen die er niet bij konden zijn. De fotos zijn heel mooi en op verschillende beelden staan details die ons tijdens de bijeenkomst en de aansluitende begrafenis zijn ontgaan. Verschillende afwezigen reageerden: het is net alsof ik er bij was. De slogan: koester de herinnering, heeft voor ons een bijzondere inhoud gekregen. Van harte aanbevolen!
 • Erica Smits
  10Op 03 april 2021
  Uitvaart schoonmoeder
  Afgelopen donderdag het boek van de uitvaart van mijn schoonmoeder binnengekregen! Heel waardevol ook al is het een enorm gemis! Het boek is heel mooi gemaakt! En op de dag van de uitvaart was het fijn dat Servaas er was. En het vastgelegd heeft! Heel bijzonder!
 • Hans
  10Op 08 maart 2021
  Servaas blijkt heel goed de belangrijke en emotionele momenten mooi en gevoelvol vast te kunnen leggen
  Onder corona vrije omstandigheden zou het afscheid van mijn vader een kerk vol met mensen betekenen. Nu (januari 2021) waren slechts 30 mensen in de kerk het maximum. Voor mij reden om het afscheid vast te laten leggen door middel van foto's en bewegende beelden. Zo konden anderen toch het afscheid enigszins mee-beleven. Bij toeval kreeg ik de tip om Servaas daarvoor te benaderen. Al bij het eerste telefonisch contact, had ik er een goed gevoel bij. Dat goede gevoel is gebleven. Een paar dagen na het afscheid kregen we een digitale foto-impressie. Het openingslied van de afscheidsbijeenkomst paste er prima onder. Het gevolg is een ontroerend filmpje, dat we vele malen teruggezien en gedeeld hebben. Later ontvingen we een fotoalbum, dat -op mijn verzoek- ook door Servaas is samengesteld. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, blijkt Servaas heel goed de belangrijke en emotionele momenten mooi en gevoelvol vast te kunnen leggen. Het resultaat: Prachtige herinneringen aan een mooi afscheid!
 • Anoniem
  10Op 05 maart 2021
  Liefdevol en kunstzinnig in beeld gebracht
  Vanwege de corona-maatregelen konden slechts weinig mensen aanwezig zijn bij het afscheid van mijn man. Door het prachtige fotoboek, dat Servaas maakte, kon ik alle mensen, die mij daarna bezochten toch deelgenoot maken van de ceremonie. Hij heeft deze heel liefdevol en zeer kunstzinnig in beeld gebracht.
 • Donnatella Fabac
  10Op 13 januari 2021
  Servaas was vrijwel onzichtbaar
  Servaas is een heel fijn persoon en zeer professioneel. Tijdens de uitvaart is hij vrijwel onzichtbaar en merk je dat hij er nauwelijks is, maar toch weet hij hele mooie foto's te maken die je heel dierbaar zijn. Daarnaast is het contact heel fijn. Servaas is enorm begripvol en meedenkend, iets wat heel fijn is tijdens een fase waarin je iemand hebt verloren.
 • Jan Smits
  10Op 10 januari 2021
  Op je site beschrijf je hoe je werkt, en dat klopt helemaal
  Dank je wel voor jouw prachtige bijdrage aan het afscheid van mijn moeder. Op je site beschrijf je hoe je werkt, en dat klopt helemaal.

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.