Rouwmoed

Oudenaarde https://rouwenverliescoachangelique.be/ 0032495908081

 • Strategie

  Intuïtieve coaching
 • Groei

  Rouw op maat met tal van methodes voor persoonlijke groei
 • Spirits

  Coach
Beschrijving

ONLINE Rouwtherapeut – Life coach – Depressie en burn-out coach

Als gediplomeerde Belgische rouwexpert staat het ondersteunen van mensen met een verlieservaring centraal in mijn leven, dit doe ik op mijn eigen atypische manier. Verlies in de breedste zin van het woord.
Uiteraard bij een overlijden, maar ook bij andere traumatische gebeurtenissen en uitdagingen die onze levensweg kruisen. Daarnaast is het mijn missie om onze maatschappij meer rouwbewust te maken.

Mijn hart: Naast het juiste diploma is levenservaring mijn belangrijkste drijfveer. Enkel wanneer je zelf enkele stormen hebt doorstaan kan vanuit je buikgevoel weten wat je voor een andere wilt gaan betekenen.

Mijn kracht: Aan de hand van verschillende therapievormen haal ik op een intuïtieve manier mensen uit hun comfort zone.
De keuze van behandeling is maatwerk en afhankelijk van situatie tot situatie en van persoon tot persoon. Samen met de patiënt wordt er gekeken welk traject werkt om het verlies en de rouw te verwerken en het leven opnieuw LEEFbaar te maken.

Als tegengewicht voor de pijn en het verdriet is een gezonde portie humor heel belangrijk. Maar ook een liefdevolle schop onder de kont is af en toe nodig om de confrontatie met jezelf aan te durven gaan!

Mijn droom: Onze egoïstische samenleving bewustmaken dat rouw geen taboe mag zijn en dat mensen op een geborgen maar open manier het recht hebben op hun eigen verdriet.

Diensten:

 • Intuïtieve coaching
 • Methodes: gesprekstherapie – ademhalingsoefeningen – schrijftherapie – visualisatie – speltherapie – Bachbloesem analyse – meditatie – confrontatie

 

 

Eigenschappen
 • Rouwproces

  Gevoelens
 • Verlies

  Meerdere soorten afscheid
 • Expertise

  “huiskamer therapie”

Ervaringen met Rouwmoed

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.