Uitvaart-Platform.nl lanceert revolutionair nieuw platform!

Uitvaart Platform •

Uitvaart-Platform.nl lanceert revolutionair nieuw platform!

Uitvaart-Platform.nl lanceert revolutionair nieuw platform!

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Uitvaart-Platform.nl kondigt met grote trots de lancering aan van een gloednieuw platform! Dit is een mijlpaal die voortkomt uit een voortdurende groei en drang naar innovatie. Na bijna 4 jaar online te zijn, is Uitvaart-Platform.nl niet meer weg te denken uit de uitvaartbranche. We hebben onszelf opnieuw uitgevonden om bezoekers en samenwerkende ondernemers een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Voor bezoekers

Het nieuwe gezicht van Uitvaart-Platform.nl is niet alleen fris en eigentijds, maar zit boordevol nieuwe functies om de gebruikerservaring nog beter te maken. Bezoekers kunnen nu moeiteloos hun favoriete artikelen en ondernemers opslaan in hun eigen dashboard, waardoor ze direct toegang hebben tot de meest waardevolle content. En het beste van alles? Registratie is geheel kosteloos! Bij het lezen van artikelen worden niet alleen relevante artikelen getoond, maar ook ondernemers waarmee de bezoeker rechtstreeks in contact kan komen.

Bedrijvengids en contact

  Ondernemers worden uiteraard niet vergeten; zij krijgen een podium om hun producten en diensten te presenteren aan een breder publiek dan ooit tevoren.

  De bedrijvengids is compleet vernieuwd, waardoor bezoekers rechtstreeks contact kunnen leggen met ondernemers via handige offerteformulieren en toegang hebben tot hun social media-kanalen. De lay-out is helemaal vernieuwd om het beeldmateriaal van de ondernemers op een prachtig podium te presenteren. Ook kunnen onze bezoekers ervaringen lezen en hun eigen ervaringen achterlaten bij de ondernemers. De vernieuwde mond -tot-mond reclame, maar dan online! Voor dringende zaken zoals bijvoorbeeld een overlijden is het 24-uurs telefoonnummer van (uitvaart)ondernemers nu ook direct zichtbaar. Ondernemers kunnen ten alle tijden hun eigen bedrijfsprofiel beheren door ons vernieuwde dashboard. Het is zelfs mogelijk om je bedrijfspagina aan te passen vanuit je mobiele telefoon. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, dat was ons doel!

  Uitvaart-Platform.nl lanceert revolutionair nieuw platform!
  Uitvaart-Platform.nl lanceert revolutionair nieuw platform!

  Evenementen en B2B

   Maar dat is nog niet alles. Het nieuwe platform biedt een uitgebreide agenda met uitvaartgerelateerde evenementen, inclusief volledige marketingondersteuning voor jouw evenement. Van beurzen tot openingen en lezingen; wij regelen het allemaal. Bovendien streven we ernaar om met onze agenda al onze bezoekers op de hoogte te stellen van alle evenementen uit de uitvaart- en rouwbranche, zodat zij een centrale plek hebben waar ze alles kunnen vinden.

   We hebben ook geïnvesteerd in Business-to-business-interacties door een aparte bedrijvengids te creëren voor ondernemers binnen de uitvaartbranche. Als je met jouw onderneming jouw diensten en/of producten wilt aanbieden aan andere ondernemers, dan is dit het perfecte platform voor jou. Zelfs ondernemers die zowel B2B als B2C opereren, vinden hier hun plek. Als full-service marketingbureau bieden we nu ook een breed scala aan marketingmogelijkheden, waaronder professionele film- en fotoproducties die we volledig verzorgen.

   En daar bovenop biedt Uitvaart-Platform.nl nu ook opvallende bannerposities aan om ondernemingen extra zichtbaarheid te geven.

   We zijn en blijven een innovatief platform!

    Ons nieuwe uitvaartplatform is volledig geavanceerd, met een team van softwareontwikkelaars die het met de hand hebben gecodeerd om ervoor te zorgen dat het uniek en innovatief is. Bij Uitvaart-Platform.nl streven we er voortdurend naar om voorop te lopen met de nieuwste technologieën en een eigentijdse uitstraling die past bij deze tijd. We zijn een innovatief platform en investeren graag om jou een unieke ervaring te bieden.

    "We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen van al onze bezoekers, leden, volgers en ondernemers waarmee we samenwerken," aldus eigenaren Jeroen Mannak en Amisha Soeratram. "Dankzij jullie vertrouwen hebben we dit nieuwe platform kunnen realiseren. We zullen ons blijven inzetten om aan de behoeften van onze community te voldoen."

    Het vernieuwde uitvaartplatform heeft naast de genoemde vernieuwingen nog meer innovatieve technieken die we aan jou als bezoeker overlaten om te ontdekken.

    Bekijk onze nieuwe website op: www.Uitvaart-Platform.nl.

    Voor meer informatie over het nieuwe platform en/of de mogelijkheden voor een samenwerking kun je contact met ons opnemen via [email protected] of ons bellen op het telefoonnummer: 085-4852152.

    Bedrijven

    De volgende bedrijven hebben diensten rondom media

    Bekijk alle bedrijven