Boom afscheidszorg

Boom afscheidszorg

Boom afscheidszorg

Boom Afscheidszorg: Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook.

Misschien bezoekt u dit platform  omdat u eens wilt kijken of u met Boom afscheidszorg een afscheid voor zou willen bereiden. Mogelijk zoekt u alleen informatie. Graag deel ik mijn ervaringen met u.

Het bij leven regelen van uw uitvaart is niet alleen voor uzelf een goede gedachte, maar neemt ook veel druk weg bij nabestaanden. Zij krijgen hierdoor in de dagen na het overlijden de tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met hun emoties. Dat is erg belangrijk voor het rouwproces. Het is vaak een hele opluchting dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over alle praktische zaken waar een beslissing over moet worden genomen.

Het afscheid hoort bij het leven.. In uw leven is vaak alles al tot in de puntjes geregeld. Maar hoe zit dat met uw afscheid? Wat kunt u vooraf al bepalen? En hoe ontlast u uw nabestaanden in die verdrietige tijd? Kunt u uw eigen uitvaartbegeleider kiezen? Wat kost een gemiddelde uitvaart eigenlijk? Hoe voorkomt u dat uw geliefden met onbeantwoorde vragen en onverwachte kosten achterblijven? Bent u goed verzekerd?

Deze vragen houdt veel mensen bezig. Het is goed om bepaalde zaken al voor uzelf vast te leggen. Een geruststellende gedachte, en voor uw nabestaanden een hele zorg minder.

Het is heel waardevol voor alle betrokkenen om te weten wat iemand juist wel of niet wenst na zijn of haar overlijden en tijdens de uitvaart. En mogelijk wilt u op voorhand graag een kostenindicatie. Ook dat kan. Aan de hand van uw wensen maak ik graag een (globale) transparante begroting van de uitvaartkosten. Zo dat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard leg ik mijn werkwijze tijdens een oriënterend gesprek volledig aan u uit en kunt u mij uw wensen kenbaar maken.

Kortom, ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om alle relevante onderwerpen te bespreken en uw wensen vast te leggen. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Over mij

Mijn naam is Natasja Kroese. De naam Boom afscheidszorg is een eerbetoon aan mijn (veel te vroeg) overleden schoonmoeder Addie Boom. Zij nam mij destijds in vertrouwen en sprak haar wensen rondom haar uitvaart uit. Vervolgens vroeg ze me deze wensen te realiseren. Het was een hele eer om dit voor haar te mogen doen…. Daarnaast gaf het ons als nabestaanden veel voldoening en rust dat de uitvaart geheel in haar stijl werd uitgevoerd. De kiem was gelegd om zelf ook actief te worden in persoonlijke afscheidszorg…en dat gebeurde in 2018.

Maar de naam ‘Boom’ betekent meer. Ik kom zelf altijd tot rust in het bos. Ik hou van wandelen. De symboliek van de boom spreekt mij ook aan. De kwetsbaarheid en kracht tegelijk. Stevige wortels, het meeveren op de wind. En natuurlijk het vallen van de bladeren tijdens de herfst…

Rust is wat ik u ook wil geven rondom het afscheid van uw dierbare. Rust om passende keuzes te kunnen maken. De rust dat het allemaal goed geregeld wordt. En het bevrijdende gevoel dat alles volgens uw wens wordt uitgevoerd. Voor zowel degene die zijn of haar uitvaart al wil regelen als voor de nabestaanden.

De families die ik in de afgelopen jaren bij mocht staan geven mij vaak terug dat mijn persoonlijke en betrokken benadering hen veel rust geeft.

Mijn drive: voor iedereen een persoonlijke uitvaart, voor nabestaanden een troost


Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Sfeer & Inspiratie

143467559_696796791001039_5706184586397562162_n.jpg
Boom-uitvaartplatform-1-scaled-e1693122622775.jpg
Boom-uitvaartplatform-2.jpg
Boom-uitvaartplatform-3-scaled.jpg
Boom-uitvaartplatform-4.jpg
Boom-uitvaartplatform-5-scaled.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Boom afscheidszorg

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Boom afscheidszorg
Boom afscheidszorg
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Natasja Kroese

Natasja Kroese

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Boom afscheidszorg

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen