Gedachtes en Emoties – Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach

Gedachtes en Emoties – Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach. Zij begeleidt mensen die een dierbare hebben verloren en vastlopen in hun rouwproces, om ze in de nieuwe situatie de zin van het leven te laten ervaren, zodat ze weer gelukkig worden en volop kunnen genieten. Saskia vertelt…

Gedachtes en emoties, zijn wij “ervan bewust” wat gedachtes en emoties met ons doen? Vaak laten wij onszelf leiden door onze gedachtes. Daarbij komen dan ook de emoties los.

Wist je trouwens dat een emoties maar 90 seconde duurt? Bijzonder toch, dat we er toch zo lang last van kunnen hebben. Je kunt er zelfs fysiek last van krijgen als je emoties weg stopt. Die gaan zich ophopen in jouw lichaam zoals het mooie gezegde “wat heb jij op je lever zitten.” Gedachten kracht is zo sterk en dat kan zowel positief of negatief zijn.

En tuurlijk kun jij niets aan doen dat jij nu in rouw zit.

“Daar heb jij niet om gevraagd toch”

Kan jij aan jouw verleden iets veranderen?

“Het is al gebeurd”

Wat wil jij in jouw leven?

“Jij bent te allen tijde zelf verantwoordelijk“

Wat kun jij wel veranderen!

“Hoe ermee om te gaan met deze gedachtes en of emoties”

Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en geest is zo sterk en mooi, daar zijn vele mensen zich niet van bewust. IK als rouwverwerkingscoach kijk verder dat alleen dat stuk rouw waar jij in zit. Ik ga verder en dieper om de echte emoties op te zoeken en het echte onderliggende probleem aan te kijken met elkaar. Dat geeft zoveel meer inzicht. Want dan pas kun jij weer vrij bewegen en niet meer vastzitten in oude patronen die jij jezelf hebt aangeleerd.

EN ik ga jou daarbij helpen en ondersteunen. Dat doe ik op mijn eigen wijze. Door mijn levenservaring ben ik in staat om heel goed aan te voelen waar jij staat en heb ik diversen tools in handen om met jou aan de slag te mogen gaan. En ja, ik vraag je ook om hard te werken want ik kan het niet alleen voor jou oplossen, maar samen kunnen wij er wel een heel mooi begin van maken zodat jij zelf hierin verder kan.

Wil jij ook weten wat ik voor jouw kan betekenen, plan een gesprek bij mij en dan gaan wij samen op jouw avontuur.

 

Wil je meer informatie of contactgegevens van Saskia de Vet, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwbegeleiding rouwcentrum rouwcoach rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verliescoach