Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach

Waddinxveen https://www.saskiadevet.nl 06 21 282 125

 • Tips om

  Je verdriet en pijn onder ogen te zien
 • Tips om

  Met deze gevoelens om te gaan
 • Tips om

  Welke manieren er zijn om je beter te ontspannen
 • Tips om

  Een nieuw levensritme op te pakken
 • Tips om

  De regie over je eigen leven weer te nemen
Beschrijving

Over mij

Ik begeleid mensen die een dierbare hebben verloren en vastlopen in hun rouwproces, om ze in de nieuwe situatie de zin van het leven te laten ervaren, zodat ze weer gelukkig worden en volop kunnen genieten.

Ik ben Saskia de Vet

Moeder, weduwe en wees. Ik werk als rouwverwerkingscoach. Ik weet wat rouwen is. Mijn ouders overleden beiden op vroege leeftijd aan kanker. Een aantal jaar later maakte mijn man een einde aan zijn leven.

Mijn hele leven kwam op zijn kop te staan. Ik was in shock. Ik werd geleefd door alle dagelijkse verplichtingen, waardoor er geen tijd of ruimte was om te rouwen. Alles ging langs me heen. Het was overleven. Maar de rouw kwam.

Wat er allemaal was gebeurd, ging ik voelen en doorleven. Het verdriet liet ik helemaal toe.

Uiteindelijk kwam het besef wat de dood met mij gedaan had, en daarna de boosheid en het verdriet. Ik doorleefde alle fases. Tegelijkertijd boeide het rouwproces me enorm. Sterker nog, ik ging het onderzoeken vanuit mijn interesse en liefde voor de mens.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen die rouwen om het verlies van een dierbare te helpen om weer vanuit hun hart te gaan voelen en alle emoties toe te staan en te doorleven. Dit zorgt ervoor dat ze van overleven naar weer écht leven gaan, zonder de overledene te vergeten.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die een dierbare verloren hebben de glans in het leven weer terug kunnen krijgen door weer verbinding te maken met hun hart.

Eigenschappen
 • Saskie de Vet

  Ik sta klaar voor u en uw naasten.
 • Telefonisch bereikbaar

  06 21 282 125

Ervaringen met Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.