Dee-Sign - Creatieve rouwverwerking

Uitvaart Platform •

Dee-Sign - Creatieve rouwverwerking

Dee-Sign - Creatieve rouwverwerking

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Creatieve Rouwverwerking “wat is dat dan precies”. Letterlijk met je lichaam en brein samenwerken in een creatief proces. Samen een tastbare herinnering maken van de kleding of andere spullen van de overleden dierbare(n). Alleen of samen het creatieve proces aangaan.

Rouwverwerking

In April mocht ik in opdracht van Vitis Welzijn een creatieve rouwverwerking workshop organiseren voor ouderen in hun rouwproces. Met lotgenoten in gesprek, het creatieve proces samen omarmen met alle emoties die daarbij kunnen horen. Door de meegenomen overhemden, stropdassen, attributen en foto’s kwamen er snel mooie gesprekken. Herinneringen werden gedeeld, er werd gelachen en zelfs gezongen.

Aan het einde van de workshop was er los van alle mooie tastbare herinneringen (creaties) vooral opluchting en verbondenheid in de groep.

Ben je als uitvaartondernemer of (zorg) instelling geïnteresseerd in deze vorm van nazorg voor jullie opdrachtgevers/clientèle neem dan contact met ons op. Wil je graag als particulier deelnemen aan onze workshops, retreats of sessies, of wil je meer informatie kijk in de bedrijvengids van Uitvaart-Platform.nl 

Met liefdevolle groet,

Dee

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom rouwbegeleiding & nazorg

Bekijk alle bedrijven