DBVU

0 reviews
DBVU

DBVU

DBVU staat voor De Branchevereniging Voor Uitvaartondernemers. Een vereniging waarin iedereen zich thuis voelt, of dat nu de ZZP ‘er is óf de onderneming met meerdere medewerkers het maakt niet uit. Wij hopen een breed verbond te vormen met een nieuw positief geluid en met écht oog voor de nabestaanden! De vereniging heeft zich tot doel gesteld de belangen van de nabestaanden te borgen en de ruim 2300 uitvaartondernemers die niet zijn aangesloten bij een branchevereniging te verenigen.

Slechts 3.5 % van de uitvaartondernemingen in Nederland ziet zich vertegenwoordigd in een branchevereniging. Deze verhouding geeft geen reële afspiegeling van de branche in Nederland. Wij hopen met DBVU een branchevereniging te realiseren waarbij deze grote zwijgende meerderheid een stem krijgt!

We zijn er als uitvaartbegeleiders vast allemaal wel eens tegenaan gelopen dat je bij een familie aan tafel zit waar een uitvaartpolis aanwezig blijkt te zijn, die nabestaanden een bepaalde kant op stuurt en de keuzevrijheid beperkt. Voor deze mensen willen wij iets betekenen! Daarnaast hopen wij mensen met een hart voor de uitvaartbranche te verenigen om zo gezamenlijk een stem te hebben bij politiek en media.

Denk jij dat de branche niet gebaat is bij verplichte keurmerken, certificeringen of andere verplichte keuringen? Spreken de termen laagdrempelig, flexibel en transparant jou meer aan? Sluit je dan bij ons aan! Wij hopen met een grote groep uitvaartondernemers met hart voor de mens en het uitvaartvak de branche ten goede te beïnvloeden.

DBVU een branchevereniging voor en van alle uitvaartondernemers van Nederland met écht oog voor de consument.

Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Sfeer & Inspiratie

242197010_106057755165655_344799478016039478_n.png
maxresdefault.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met DBVU

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Pieter Dekker

Pieter Dekker

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met DBVU

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen