Jacqueline Dersjant Levensfotograaf

0 reviews

Jacqueline Dersjant Levensfotograaf

"Hi Jacqueline, ik wil je bedanken voor de prachtige foto's die je vorige week hebt gemaakt van de begrafenis van onze moeder. Ik was er eerst niet zo voor om foto's te maken (onrustig en je kijkt er nooit naar..), maar nu ben ik er heel blij mee! Ze zijn prachtig en je bewoog je geruisloos tussen de mensen. Nogmaals dank!" (review Nel Hopman)

Bij afscheid komt er veel op je af. Naast verdriet moet er van alles worden geregeld. De steun tijdens een uitvaart voelt als een warm bad maar er als er zoveel op je af komt is het heel moeilijk om vast te houden. Als dan na alle chaos de rust terugkeert is het heel fijn als er foto’s zijn.

Een reportage is  een mooie manier om het afscheid op elk gewenst moment terug te kunnen kijken.

Ook samen naar de foto's kijken opent het gesprek dat anders misschien niet gevoerd zou worden. Met elkaar over het afscheid en de overledene blijven praten draagt positief bij aan het omgaan me het verlies.Voor jonge kinderen of mensen met geheugenverlies is een afscheidsreportage de perfecte mogelijkheid om de herinnering levend te houden.

Sinds het overlijden van mijn eigen moeder voel ik steeds meer hoe belangrijk eigenlijk de heel gewone alledaagse dingen zijn. Het zijn juist die heel gewone dingen die later een warme herinnering worden maar die je vaak voor lief neemt en vergeet vast te leggen. Dat is waarom ik mij nu niet alleen richt op de uitvaart maar ook op de periode daarvoor.

www.jacquelinedersjant.com

Reviews

Deel jouw ervaringen met Jacqueline Dersjant Levensfotograaf

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Jacqueline Dersjant Levensfotograaf
0 reviews

Delen

Reviews

Deel jouw ervaringen met Jacqueline Dersjant Levensfotograaf

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen