Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd biedt een unieke totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden. Kenmerken: door een speciaal hiervoor ontwikkeld software systeem werken we zeer kostenbesparend en efficiënt met heldere rapportages voor alle betrokken erfgenamen.

Een dierbare overlijdt. Er komt heel veel op de achterblijvers af. En dat stopt niet na de uitvaart. Dan moeten er opeens allerlei zaken geregeld worden. Denk aan het opstellen van de boedelbeschrijving, het overzetten van rekeningen en het opzeggen van abonnementen en verzekeringen. Staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd? Maar ook de afhandeling van de erfenis. Misschien moet er onroerend goed verkocht worden of is er een eigen bedrijf.

In de praktijk lopen we tegen totaal verschillende soorten opdrachten aan, waarbij familieproblemen bij de afhandeling van een nalatenschap veelvuldig voorkomen. Dat is de reden dat we hebben besloten de dienstverlening financieel meer maatwerk te maken door te gaan werken met kosten naar draagkracht.

Nabestaanden Ontzorgd werkt systematisch en professioneel. Naast persoonlijke gesprekken maken we gebruik van het speciaal ontwikkelde softwarepakket i-Executeur. Zo handelen we zorgvuldig, effectief en efficiënt de nalatenschap van A-Z af.

Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Sfeer & Inspiratie

zakenmanhanden-die-pen-voor-het-werken-in-stapels-document-dossiers-houden-die-informatie-bedrijfsrapport-zoeken_4236-1605.jpg
240_F_124592134_UZii4LRZ1ZO3UeOz4EwdaYAfaDCRkUb4.jpg
240_F_317666586_JkwmlJZod2ato8BgXTHYJsSg8wLHckwm.jpg
Foto-I-Executeur-002.jpg
Foto-Nabestaanden-Ontzorgd-2-002.jpg
Advertentie-1.jpg
Flyer2.png
blauw-1.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Nabestaanden Ontzorgd

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Nabestaanden Ontzorgd
Nabestaanden Ontzorgd
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Gerard Wiegman

Gerard Wiegman

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Nabestaanden Ontzorgd

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen