Slot Letselschade

0 reviews

Slot Letselschade

Welkom bij Slot Letselschade

Onze doelstelling: mensen helpen in de hectische periode na een overlijden.

Nabestaanden bijstaan doen wij al vele jaren, namelijk als het overlijden is veroorzaakt door een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval.

Nabestaanden, zeker als het gaat om een gezin met kinderen, komen dan direct voor dringende vragen te staan, vaak ook van financiële aard. Hoe betalen we de hypotheek nog, de boodschappen, de sportvereniging, hoe kan ik in mij eentje voor de kinderen zorgen?

Als er een aansprakelijke partij is, kunnen de nabestaanden de schade die zij lijden vergoed krijgen. Daardoor zijn ze in staat om de hypotheek te blijven betalen, begrafeniskosten te voldoen, kinderen financiële zekerheid te blijven bieden, oppas te betalen etc. Wij noemen dit soort schade overlijdensschade, maar het gaat dus om schade van de nabestaanden door een overlijden.

Als lid van de Denktank Overlijdensschade heeft Coen de Koning van Slot Letselschade aan de wieg gestaan van een veel betere manier om deze schades af te wikkelen, met veel minder gedoe en veel snellere en financieel betere afdoening. Daardoor is hij ook een van de weinige echt in deze schade gespecialiseerde advocaten in Nederland.

Slot Letselschade heeft al heel veel nabestaanden geholpen, het is belangrijk en bijzonder en belangrijk werk. Want een overlijden, zeker door een noodlottige en onverwachte gebeurtenis, is op zich al traumatisch genoeg. Mijn hulp is altijd kosteloos, dus dat is dan al een zorg minder.

Er zijn veel manieren waarop overlijdensschade kan 0ntstaan. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, besmetting met een virus zoals legionella of een ongeluk in uw privé omgeving.

Nabestaanden komen vaak al snel voor hoge kosten te staan. Aansprakelijke partijen staan meestal niet te trappelen om uw schade te vergoeden. Dan is het goed om te weten dat wij aan uw kant staan, de kant van het slachtoffer. Ons team van ervaren letselschade advocaten en juristen werkt niet voor verzekeraars. Dat is een weloverwogen en principiële keuze. Bovendien hebben wij als een van de weinige kantoren in Nederland een echte specialist in huis, namelijk Coen de Koning, die mede aan de wieg heeft gestaan van de Richtlijn voor de afwikkeling van overlijdensschades. Lees hier meer over zijn werkzaamheden.

Bel ons gerust voor gratis advies en kosteloze rechtsbijstand op 030-6980690 of mail ons op [email protected].

Reviews

Deel jouw ervaringen met Slot Letselschade

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Slot Letselschade
0 reviews

Delen

Reviews

Deel jouw ervaringen met Slot Letselschade

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen