Samara herinnerings- & afscheidsfotografie

(1)

Deventer https://www.samara-afscheidsfotografie.nl 06 44 360 637

 • Afscheidsfotografie / uitvaartfotografie

  De liefde vastleggen in plaats van het verdriet.
 • Herinneringsportret

  Met dit portret een mooie herinnering voor de mensen die je achterlaat.
 • Still, baby & kinderafscheidsfotografie

  Het is hartverscheurend wanneer ouders hun kindje verliezen.
 • Muziekportretten

  Jouw verhaal in beeld en muziek
Beschrijving

Welkom bij Samara afscheidsfotografie

Mijn naam is Michal Samara en ik ben een herinnerings- en afscheidsfotograaf uit Deventer. Tijdens mijn opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn ontdekte ik mijn passie voor afscheidsfotografie. Hierdoor besloot ik me hierin te specialiseren en ben sindsdien actief als afscheidsfotograaf. Mijn hart ligt bij het maken van foto’s die mensen kunnen helpen bij het verwerken van verdriet of een pijnlijk afscheid. Vanwege mijn eigen ervaringen heb ik begrepen hoe belangrijk een goed verwerkingsproces is. Daarom is het mijn missie om hier een bijdrage aan te leveren. Mijn benadering is persoonlijk en eerlijk, gebaseerd op vertrouwen en loyaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat door mijn foto’s, mensen geholpen kunnen worden in hun rouw- en verwerkingsproces. Mijn foto’s laten de liefde zien, want liefde overwint alles, zelfs de dood.

 

Afscheidsfotografie, Herinneringsportretten, Still- baby & kinder afscheidsfotografie en Muziekportretten.

Reportage van het afscheidsmoment

Tijdens een uitvaart/ dienst/ begrafenis fotografeer ik de loop van de dag. De liefde vastleggen staat hierin centraal. Liefdevolle beelden kunnen je helpen bij de rouwverwerking.
Mooie details gaan misschien aan je voorbij, omdat je de dag in een roes beleefd. Het vastleggen van deze details doe ik zo onzichtbaar mogelijk zonder op de voorgrond te treden.

Het is hartverscheurend als ouders hun kindje verliezen

Als ouder heb je zolang naar je baby/ kind uitgekeken, maar voordat je kindje kan opgroeien word je gedwongen om afscheid te nemen. Bij dit verdriet kan het beeld van de dag vertroebeld raken. De dag van het afscheid/ uitvaart wordt in een roes beleefd.
Een fotoreportage kan een gezin helpen bij het verwerkingsproces. Ik verwerk de foto’s in een mooi herinneringsalbum.

Portret voor nabestaanden

Wanneer je (ongeneeslijk) ziek bent en het afscheid onafwendbaar is, kan er met dit portret een mooie herinnering gemaakt worden. Een foto van jou zoals je werkelijk bent. Dit portret kan eventueel ook gemaakt worden samen met familie of vrienden.
Voorafgaand worden jouw wensen goed doorgesproken.

Muziekportretten

Jouw leven is dynamisch, bijzonder en bovenal uniek. Het kent zijn pieken en dalen. Tijden van vreugde en tijden van verdriet. Jouw verhaal is het waard om door te vertellen. Wij vertalen jouw levensverhaal naar een passend muziekportret.
Bij muziekportretten laat je zien wie je bent in een serie fotoportretten gecombineerd met een muziekstuk dat voor jou is gecomponeerd. De muziek versterkt de portretten en andersom. Evenredig aan elkaar vertellen ze jouw verleden en heden.
Voor meer informatie: www.muziekportretten.nl

 

Eigenschappen
 • Michal Samara

  Ik help u graag met een blijvende herinnering
 • Telefonisch bereikbaar

  06 44 360 637
 • Specialisatie:

  Still, baby & kind
 • Meer foto's op aanvraag

  Voorbeeldalbum beschikbaar

Ervaringen met Samara herinnerings- & afscheidsfotografie

Laat ook uw review achter
10 (1)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Gitty de Jager
  10Op 10 mei 2023
  Een prachtig geschenk
  Lieve Michal,rnNa enige aarzeling koos ik toch voor een afscheidsfotograaf. Wat ben ik blij dat mijn vriendin jou aanraadde. Tijdens ons voorgesprek en toen jij het boek kwam brengen heb ik zoveel steun aan jou gehad. Jouw betrokkenheid en hoe je met mij hebt meegedacht heb ik zeer gewaardeerd. Jouw prachtige album bekijk ik nog elke dag en heb ik ook voor mijn kinderen besteld.rnHeel erg bedankt. rnrnHartelijke groet,rnGitty rn

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.