Waarom Duet Executeurs?

Uitvaart Platform •

Waarom Duet Executeurs?

Waarom Duet Executeurs?

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Waarom Duet Executeurs? Zij zijn er voor u. Voor u als erfgenaam, nabestaande. Maar ook voor u bij het regelen van uw eigen nalatenschap. Met hun betrokkenheid en persoonlijke aandacht in combinatie met de jarenlange ervaring en deskundigheid laten zij ieders laatste wens uitkomen. Ze stellen zichzelf en hun werk graag aan u voor.

Executeur

Tom als ervaren ondernemer en regelaar en Verena als officemanager die haast sneller op de computer typt als wij kunnen spreken. Jos met super veel vakkennis en ervaring en Irma als zeer ervaren en gedreven fiscalist.

Ooit waren wij de verzekeringsagent maar ontwikkelde wij ons door naar financieel adviseur daarbij kreeg de makelaardij veel aandacht. Verder bleek het belastingadvies van grote waarde. Nu werken we ook voor de rechtbank, het notariaat en de advocatuur. Zijn ontdekte onze werkwijze al.

Wij gaan ons daarom ook richten op de werkelijke klanten en wensen samenwerking uit te breiden.

De meest gestelde vragen zal ik eerst beantwoorden:

Is de familie executeur een dure jongen?

De relatie met de erfgenamen verloopt vaak heel erg moeizaam. Wantrouwen of onenigheid zijn heel duur beloof ik je. En de goedbedoelende familie executeur is achteraf vaak de gebeten hond. Eén ding…zeg me niet van dat gebeurt bij ons niet………..Is de executeur een dure jongen?

Nee helemaal niet want meestal verdienen wij onszelf meestal meer dan terug. We hanteren een veel goedkoper uurtarief als het notariaat en zijn veel beter ingericht op de praktische zaken. We zijn deskundig en neutraal en dat scheelt veel kosten.

Is de Notaris dan een dure jongen?

Nee hoor niet want hij geeft vooraf het overlijden zeer deskundige adviezen die na overlijden zeker de investeringen terug kunnen verdienen. Afwikkelen van de erfenis is wat anders…….dat kunnen wij veel efficiënter.

Is een advocaat een dure jongen ?

Wel als je bij hem verliest. Jaren gaan vaak voorbij en voor en tegens vliegen over de rechtbanken. Wij huren deze deskundigheid alleen in als het nodig is en voorzien de advocaat van perfecte informatie. Veel meer kans en veel goedkoper dus.

Ik kom graag voor een gratis kennismakingsgesprek. Zulke serieuze zaken beginnen het beste met een eenvoudig kopje koffie.

met vriendelijke groet,

Tom Habraken

 Wilt u meer informatie over Duet Executeurs, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.