Afscheidsfotografen en uitvaartfotografen bij Dupho Afscheid

Gesponsord bericht

Afscheidsfotografen en uitvaartfotografen bij Dupho Afscheid. Afscheidsfotografie krijgt steeds meer bekendheid. In een tijdperk waar we steeds meer vastleggen, neemt ook de vraag naar een afscheidsreportage toe. Een professionele afscheidsfotograaf maakt het verschil tussen een kiekje en een waardevolle foto. Dit is een uniek onderdeel binnen de fotografie en vraagt (specifieke) kennis en ervaring van de fotograaf.

@Jacqueline Dersjant

De afscheidsfotografen van (voorheen) NCVA en van DuPho zijn sinds begin dit jaar verenigd in Dupho Afscheid. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Bij DuPho zijn ruim 1700 leden aangesloten en inmiddels staat de teller van DuPho afscheidsfotografen op 28 verspreid over heel Nederland.

Fotografen die aangesloten zijn bij Dupho Afscheid zijn deskundig, betrouwbaar en transparant. Iedereen met zijn eigen stijl en werkwijze maar allemaal gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Voor uitvaartbegeleiders/-ondernemers die het lastig vinden om fotografie te bespreken met nabestaanden heeft DuPho afscheid nu een mooie informatieve brochure om uit te delen. De brochure  wordt kosteloos toegestuurd en kan worden aangevraagd via de website van Dupho Afscheid.

Voor meer informatie over Dupho Afscheid, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken herinneringsfotografie kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies