Inscentives Europe

Uitvaart Platform •

Inscentives Europe

Inscentives Europe

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Inscentives Europe, een fijne geur in uw pand doet meer dan u vermoedt! En wij kunnen dat nu weten, wij waren op bezoek bij Inscentives Europe in Amsterdam De zeer gastvrije Michel Andeweg heeft ons vol passie en enthousiasme alles verteld over zijn bedrijf, de geuren en de techniek er achter om een geurbeleving tot stand te brengen. Graag delen we met u dit prachtige concept. Lees en ruik ;-)

Als u een ruimte betreedt wordt uw eerste indruk voor meer dan 75% bepaald door de geur die er aanwezig is. Het kan een geur zijn die u afstoot, waardoor u zelfs sneller vertrekt dan de bedoeling was. Of het is een geur die een warm welkom uitstraalt, een gevoel van luxe en comfort creëert, een geur die rustig stemt en u doet beslissen om ergens langer binnen te blijven, vaak zelfs onbewust. De subtiliteit van die geurbeleving zal ook bepalen of de ruimte ‘goedkoop’ aanvoelt of juist de zinnen streelt en luxe uitstraalt.

Decoscent™

Nadat uw (bedrijfs)omgeving mooi is ingericht creëert een luxe en verfijnde geurbeleving de finishing touch. De geuroplossingen van Inscentives omvatten alle oplossingen die u nodig heeft om het uw gasten en medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. Inscentives heeft stand alone units voor u die heel eenvoudig geplaatst kunnen worden, maar ook grote atria, foyers of aula’s kunnen bijvoorbeeld begeurd worden via uw luchtbehandelingssysteem. Tevens zijn er schitterende decoratieve oplossingen zoals Decoscent™ waarin onze geurcomputers worden geïntegreerd in een luxe gedecoreerde vaas; hierbij configureert u geheel zelf de keuze van de soort vaas, de decoratie én uiteindelijk de gekozen geurcompositie. Een waar pronkstuk in uw bedrijf waar uw klanten jaren later nog over zullen napraten; niemand verwacht immers dat vanuit de luxe vaas geur verspreid wordt.

Ontgeuren

Ook als er een probleem is met (een onaangename) geur in uw pand biedt Inscentives u een unieke techniek aan. UVC Plasmatechniek is in staat om uw ruimten binnen de 30-45 minuten volledig geurneutraal te maken, mits de geuroverlast van organische origine is. Zo ontgeuren wij veel panden in de zorg door onze Biozone AirCare systemen, te denken valt aan incoruimten, ziekenhuiskamers of spoelruimten.

Ook afleg- of verzorgingsruimten in mortuaria en uitvaartgelegenheden hebben hier bijzonder veel baat bij. Een mooie bijkomstigheid is dat de compacte systemen niet enkel ontgeuren maar ook de ruimte volledig desinfecteren en continu steriel houden! De beste aanvulling ook op de huidige 1,5 meter-maatregelen. Er is zelfs een mogelijkheid om deze techniek retrofit in te bouwen in uw bestaande luchtbehandelingssysteem waardoor u uw hele pand via de lucht blijvend kunt desinfecteren en zorgt voor frisse lucht zonder ziekteverwekkers.

Proefplaatsing

Laat het ons weten als u meer informatie wenst óf een afspraak wil maken voor een gratis en vrijblijvende proefplaatsing. Wij zetten dan één week kosteloos een geurcomputer of een compact ontgeuringssysteem bij u neer zodat u het eens zelf kunt ervaren. Daarna kunt u beslissen of u het leuk vindt.

Wij horen graag van u.

Voor informatie en contactgegevens van Inscentives Europe, bezoek onze bedrijvengids.

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom geurbeleving

Bekijk alle bedrijven