Glasatelier Corine Deddens

Uitvaart Platform •

Glasatelier Corine Deddens

Glasatelier Corine Deddens

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Glasatelier Corine Deddens. Bent u op zoek naar een persoonlijk sieraad of symbool. Of naar een grafmonument? Corine heeft al vele persoonlijke verhalen omgevormd naar glas.

Een vader schrijft zelf de tekst op het monument van zijn geliefde kleine jongen.

Kleinkinderen vullen een glasplaat met gekleurd glas voor puzzelstukjes die op het graf van opa komen.

Broer en zus maken vlindertjes voor het monument van hun kleine broertje die nog geen 3 jaar heeft mogen worden.

Een jonge moeder vult de regenboog en vlinder met stukjes glas voor haar doodgeboren zoontje.

Een weduwe en haar volwassen dochters kiezen hun favoriete schilderij van hun vader en man uit en laten deze namaken in glas door Corine en worden nauw betrokken bij het gehele proces.

Zomaar wat voorbeelden waar Corine dankbaar aan meewerkt. Corine Deddens gelooft dat meewerken aan een monument een belangrijk onderdeel kan zijn in het rouwproces van de nabestaanden. “Het is elke keer een hele bijzondere ervaring om onderdeel van te mogen zijn. Onlangs zei een weduwe dat ze elke week ernaar uitkeek om bij mij in het atelier te komen om mee te werken aan het monument. Dat is het grootste compliment wat ik kan krijgen,” aldus Corine.

Kunstzinnige gaven

Doordat Corine 30 jaar ervaring heeft in realistisch portretschilderen en tekenen heeft ze een uitzonderlijk gevoel voor vormen en kleuren ontwikkeld. Deze kunstzinnige gaven die ze door al die jaren heen heeft ontwikkeld blijken van groot belang bij het ontwerpen van mooie persoonlijke monumenten en gedenkobjecten. Tijdens een eerste gesprek met nabestaanden ontstaat er een beeld van het monument. Soms weten nabestaanden al precies wat ze willen en regelmatig komen ze alleen met hun verhaal en laten Corine ontwerpen. Of het om een grafmonument, een urn of een gedenkobject gaat,…het wordt gegarandeerd een persoonlijk ontwerp waar de wensen van de familie centraal staan en indien mogelijk zal het meewerken altijd een optie zijn bij Corine.


Wilt u meer zien van het werk van Glasatelier Corine Deddens, bezoek dan onze bedrijvengids, ook vindt u daar uiteraard haar contactgegevens.