Hoe gaat Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn te werk ?

Uitvaart Platform •

Hoe gaat Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn te werk ?

Hoe gaat Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn te werk ?

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Hoe gaat Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn te werk nadat zij een melding krijgen van een overlijden? Zij nemen graag de totale zorg uit handen. Zo heeft u tijd voor uw verdriet. Samen met u overleggen zij allereerst wanneer u wenst dat zij u bezoeken. Dit kan direct maar ook in de loop van de dag.

Uw wensen

Wanneer Rijksen Uitvaartzorg de laatste zorg voor uw dierbare op zich mogen nemen, overleggen ze graag samen met u vanaf welk moment en op welke wijze zij dit zouden doen. Het kan u helpen de eerste rouw te verwerken door zelf een actieve rol te spelen bij de laatste verzorging. Geeft u de verzorging liever uit handen, dan nemen zij die taak met liefde van u over. In beide gevallen kunt u op de begeleiding van Rijksen Uitvaartzorg rekenen.

Uw dierbare kan worden opgebaard in hun rouwcentrum in Veenendaal, Scherpenzeel of Renswoude. Maar natuurlijk ook bij u thuis.

De dagen tot de uitvaart

Bij opbaring thuis heeft u alle tijd die u nodig heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. De juiste materialen om opbaring aan huis mogelijk te maken worden verzorgd.

Voorafgaand aan de uitvaart kunt u nog in besloten kring afscheid nemen, samen met uw familieleden en vrienden. Dit kan zowel thuis als in het rouwcentrum. Het gaat in beide gevallen om wat u prettig vindt. 

De uitvaart zelf

Bij de uitvaart kunt u een religieuze (kerk)dienst overwegen, of een niet-religieuze samenkomst in een uitvaartcentrum, crematorium of een door u zelf gekozen locatie. De overledene wordt herdacht in één of meer toespraken, preek of meditatie. Ook kan er muziek ten gehore worden gebracht. Eventueel in combinatie met een beeldpresentatie.

U kunt veel dingen zelf regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om een gedeelte of zelfs alles uit handen te geven. Rijksen Uitvaartzorg helpt en adviseert u graag. Uiteraard in nauw overleg en geheel naar uw wensen.

 Wilt u meer informatie over Rijksen Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids.

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom uitvaartondernemingen

Bekijk alle bedrijven