CreAlied - Lasersnijden en lasergraveren op maat

Uitvaart Platform •

CreAlied - Lasersnijden en lasergraveren op maat

CreAlied - Lasersnijden en lasergraveren op maat

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

CreAlied - Lasersnijden en lasergraveren op maat.  Producten kunnen worden voorzien van een persoonlijke tekst of bedrijfslogo. Dit kan op velerlei materialen waaronder hout, papier, acrylglas, stof of plexiglas.

“Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder.”

Deze uitspraak van Lao Tse heb ik een aantal malen op mijn herinneringsgeschenken mogen graveren voor mensen die het op dat moment nodig hadden. Ook op het houtgesneden

herdenkingshart van de foto. Het is een bijzonder artikel dat ik ontworpen heb en waar ik al veel mensen blij mee heb kunnen maken.

Als mensen iets bij mij bestellen, dan ga ik eerst met hen in overleg wat de wensen of ideeën  zijn. Soms is dat al heel duidelijk, soms ook helemaal niet. Dat geldt ook voor teksten die ik kan graveren. In het voorbeeld op de foto staat er op het staande hart een Bijbeltekst. Om het kaarsje iets heel persoonlijks. Dat kan geheel naar eigen idee worden uitgevoerd.

Nadat de wensen duidelijk zijn, ga ik een ontwerptekening maken die ik vaak vooraf toestuur. Als het akkoord is, ga ik het maken. Naast veel houten artikelen werk ik ook veel met acrylglas, dat weer een heel ander karakter en uitstraling heeft.

Creatieve groet, Alied

 
Op mijn website staan meer voorbeelden die ik kan verzorgen. 

Als u nieuwsgierig geworden bent naar meer werk van CreAlied, neem dan gerust een kijkje in de bedrijvengids van Uitvaart-Platform.nl, daar vindt u onder andere ook mijn contactgegevens.. Voor vragen kunt u me telefonisch of via email benaderen.

 

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom herinneringsproducten

Bekijk alle bedrijven