Infina Uitvaartzorg

Uitvaart Platform •

Infina Uitvaartzorg

Infina Uitvaartzorg

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Infina Uitvaartzorg in Barneveld is de uitvaartonderneming van Alberta Vink-Star. Ze begeleidt nabestaanden tijdens de moeilijkste momenten van het leven: in een periode van verdriet en afscheid.

Dit doet ze op een zeer persoonlijke en betrokken wijze. Stap voor stap en natuurlijk geheel volgens uw wensen. Tijd en rust om met volle aandacht afscheid te nemen en te rouwen. Dat is zo belangrijk voor de verwerking. Juist in die bijzondere tijd tussen overlijden en uitvaart. Met zorg en persoonlijke aandacht voor de overledene en voor de nabestaanden  bereidt ze samen met de familieleden de uitvaart tot in de puntjes voor. Een uitvaart die past bij het leven van de overledene en een waardevolle herinnering is voor de nabestaanden.

Vertrouwd

U wilt op een goede manier afscheid nemen van uw dierbare. Het is dan fijn als er een vertrouwd persoon voor u klaarstaat die de uitvaart en alles daaromheen voor u regelt, op een manier die past bij de overledene én bij u. Stap voor stap en natuurlijk geheel volgens uw wensen. Alberta is u in deze dagen van verdriet en rouw graag tot steun.

Wij vroegen Alberta wat zij in haar werk als uitvaartbegeleider ambieert.

“Wat ik in mijn werk als uitvaartbegeleider ambieer, is het zoveel mogelijk ontzorgen van degenen die het ingrijpende verlies van een dierbare te verwerken hebben gekregen. Rust en overzicht, dat is wat ik graag wil bieden in deze verdrietige periode, waarin op zo korte termijn zoveel georganiseerd moet worden.

Ik meen dat ik zó in deze eerste fase van de rouwverwerking het beste van dienst kan zijn: door te helpen de werkelijkheid onder ogen te zien en de zaken waarmee de nabestaanden geconfronteerd worden te benoemen.  Ik wil naast hen staan en hen ondersteunen bij de organisatie van wat zij aan wensen hebben.”

Infina Uitvaartzorg is met name actief in de gemeente Barneveld, maar kan ook daarbuiten families bijstaan.

Wilt u meer informatie over Infina Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom uitvaartondernemingen

Bekijk alle bedrijven